Michael Bøving - banjo, guitar, vokal, leder

Michael (f. 1945) har spillet banjo siden 1959. Han lærte at spille hos Hans "Banjomorten" Mortensen (1960-1962), og Bernard Addison (1973). Han deltog sammen med sin Dreamland Jazz Band, med blandt andre Henrik Johansen, ved den første Copenhagen International Jazz Festival i 1964.

I 1965 spillede han med New Orleans klarinettisten Albert Nicolas og var også aktiv i Basse Seidelins Rag & Skiffle Service. Han sejlede som steward for Scandinavian Seaways i 1967-1970 og var booker for Jazzhouse Vognporten, København, 1972-1980. Arbejdede også med Peruna Jazzmen 1973-1978. Første musikalske oplevelse med Robert Hansson var i Dreamland Jazz Band i 1979, og med Hans Jørgen Hansens Brede Big Band fra 1985.

Michael arbejdede i 1989/96 'Accord ", Music Antique Shop, København med tilsyn og salg af '78 plader. Han havde også sit eget ugentlige radioprogram på Danmarks Radio 1994-1998. I næsten 30 år (1975-2002), var Michael den meget populære 'Street-Parade-Marshall' der svingede paraplyen foran Orion Brass Band, under Copenhagen Jazz Festival. Han har indspillet med kendte kunstnere som Eva Taylor, Louie Metcalf, Spiegle Willcox, Charlie Frazer, Bill Dillard og Al Grey.

 

Frans Sjöström - bas sax, sopran sax, c-melody sax

Frans har viet størstedelen af sit liv til musik. Han har flere eksamener indenfor klassisk miusik og har også studeret komposition. I 25 år havde han job som musik-producer i Sveriges Nationale Radio. Hens interesse for jazz går tilbage til slutningen af halvtresserne, hvor han begyndte af spille i bands - som banjospiller. I 1963 begyndte han at spille saxofon, og gennem årene sidenhen har han spillet på alle saxofon-familiens instrumenter.

I de sidste femten år har han koncentreret sig om det enorme bass saxofon, hvilket har gjort ham meget efterspurgt med svenske, hollandske, engelske og amerikanske grupper, som deler hans passion for den 'klassiske' jazz from tyverne og tredverne. 

Frans har turneret over hele verden (inklusiv in to-ugers tur i Pakistan sammen med " "Jazz-O-Matic-Four" fra Holland). Han er fast medlem af "Hot Club Trio" sammen med trompetisten Bent Persson og han er også hyppig gæst med forskellige engelske bands.

Frans har været med i SRB i flere omgange, senest som fast medlem i 2014.

 

 

Ole Olsen - kontrabas, klarinet. alt sax

Født i 1948 i København. 10 år gammel begyndte han at spille guitar og tog banjo op i 1963. Skiftede til string bas et år senere og begyndte også at spille klarinet i 'High School Gang' i samme periode.

Hans første indspilning var med "Ib Lindschouw's New Orleans Band" i 1969. Turnerede og indspillede med George Lewis' sideman, New Orleans pianisten, Alton Purnell i 1971. En anden indspilning var med New Orleans trompetisten Kid Sheik Colar i 1973. Medlem af 'Sammy Remington International New Orleans Quartet' 1977-1979.

Dannede 'Olsens Hot Band' i 1980, som han rejste rundt med i hele Europa som "Jazz sigøjnere', frem til 1986. Blev medlem af den legendariske 'Papa Bue s Viking Jazz Band i 1986, hvor han har spillet lige siden.

Fuldtid medlem af 'Scandinavian Rhythm Boys' siden marts 2009, hvor han erstattede Paul Waters, som flyttede til Australien.

 

 

Søren Kirk- trompet, kontrabas, vokal

Søren Kirk blev født i Brønshøj i 1947, og trådte sine musikalske barnesko i FDF, hvor han spillede signalhorn. Senere blev den ombyttet med en trompet og han begyndte jazzen i Tuxedo Jazzband med bl.a. Ole Olsen og Søren Sørensen . Stilen var New Orleans jazz og var inspireret af de mange primært amerikanske musikere som havde været med i jazzens barndom og som stadig levede - og spillede.

Efter en pause blev det til bigbandmusik i Leif Bjerreborgs Big Band hvor mange af de kommende jazzkolleger var. Ib Lindschouw stoppede med  Papa Bue/Basse Seidelin og dannede sit eget orkester omkring 1970. Søren Kirk kom med og indspillede sin første plade i 1974 med dette orkester. Senere blev samarbejdet genoptaget med Søren Sørensen og hans ”Swing Cats” et samarbejde som stadig kører. Dette band indspillede LP i 1980. Sideløbende spillede han med Brede Big Band ( LPér 1981 og 1983).

I Orion Brass Band mødte han Michael Bøving som senere også kom med i Brede Big Band. Fredsbandet som rummede en masse danske rockstjerner spillede i midtfirserne, der var han også med. Med sit medlemskab af Ricardos Jazzmen i 1992 - hvor han stadig spiller - stoppede han sit lærerjob og han blev fuldtids trompetist og sanger. Søren Kirk har i årenes løb spillet med: ”Champion” Jack Dupree, Gene”Mighty flee” Connor, Østen Varnabring, Al Grey, Lillian Boutte og en masse andre brave mænd og kvinder.

 

I April 2012 tiltrådte Søren SRB